Vuoden Venus

Kainuun Lääkäriyhdistys on palkinnut Raisa Mäkäräisen Vaicute-häpyvoiteen kehittämisestä. Tunnustuksen fyysisenä muotona on Venus-patsas. Roomalainen Venus oli alun perin kasvillisuuden jumalatar, ja miten voisi osuvammin ollakaan kuivia limakalvoja kosteuttavan Vaicute-voiteen vaikuttavia aineita kun on kainuulainen puna-apila!

Kuivien limakalvojen hoito parantaa naisen hyvinvointia vaihdevuosissa ja niiden jälkeen

Kuivat limakalvot haittaavat naisen elämänlaatua, herkistävät emätin- ja virtsatietulehduksille ja heikentävä seksuaalista halua. Lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti ja seksuaaliterapeutti Marita Karppinen suosittelee häpyalueen kuiville limakalvoille päivittäistä hoitoa ja antaa myös ohjeen lantionpohjalihasten harjoituttamiseen.

Testikäyttäjien arvioita häpyalueen limakalvoja kosteuttavasta Vaicute-voiteesta

Häpyalueen limakalvoille kehitetty kosteuttava Vaicute-voide saa huippuarviot testikäyttäjiltä. Vaicuttavaa!

Vaicute mediassa

Katso, mitä kaikkea kiintoisaa Vaicute-tuoteperheestä ja sen kehittäjästä Raisa Mäkäräisestä on julkaistu mediassa. Vaicuttavaa! Löydät täältä myös Raisan Terveyspirtin omat tiedotteet.
Nainen ja puna-apilapelto. Suomalainen puna-apila on hyvä kasviestrogeenien lähde, kertoo lääkäri Raisa Mäkäräinen. Hän on kehittänyt naisen häpyalueen limakalvoja kosteuttavan Vaicute-voiteen.

Suomalaisessa puna-apilassa on ytyä - häpyalueen Vaicute-voiteen pääraaka-aine sisältää runsaasti kasviestrogeenejä

Nyt se on varmaa: kotimainen puna-apila, joka on häpyalueen limakalvoja kosteuttavan Vaicute-voiteen pääraaka-aine, on hyvä kasviestrogeenien lähde. Tieto perustuu Oulun yliopiston analyysiin.
Häpyalueen kuivat limakalvot – testiryhmä tyytyväinen Vaicute-voiteen tehoon

Häpyalueen kuivat limakalvot – testiryhmä tyytyväinen Vaicute-voiteen tehoon

38 naista testasi häpyalueen limakalvoja kosteuttavaa Vaicute-voidetta kuukauden ajan. Tässä artikkelissa heidän palautettaan suorina lainauksina.