Vaicute-tarina jatkuu sittenkin...

Vaicute-tarina jatkuu sittenkin...

Vaicute tuoteperhettä kohtasi toukokuussa 2023 suuri menetys, kun tuotteiden luoja ja kehittäjä l...
Luonnontiede ja lääketiede kulkevat käsi kädessä

Luonnontiede ja lääketiede kulkevat käsi kädessä

Perimätietoon perustuva luonnonkasvien lääkinnällinen käyttö voi olla toimivaa ja tehokasta. Aiheesta tarvitaan lisää tutkimusta ja tietoa, kirjoittaa Raisa Mäkäräinen. Hän on lääkäri, luonnontuotejalostaja ja Vaicute-tuoteperheen ideoija.
Kaksi naista makaa maassa, mustaherukan lehtiä kasvojen ympärillä.

Runsaasti aktiiviaineita sisältävä mustaherukka hidastaa ihon ikääntymistä

Mustaherukan sisältämät polyfenoliset yhdisteet ovat ainutlaatuisia aktiiviaineita, joilla on positiivista vaikutusta ihon proteiineihin ja entsyymiaktivisuuteen, kirjoittaa luonnonkosmetiikan asiantuntija Heli Pirinen

Öljy pitää kynnet ja kynsinauhat joustavina

Öljy pitää kynnet ja kynsinauhat joustavina

Kynnet ja kynsinauhat tykkäävät, kun niitä öljyää säännöllisesti. Öljy ehkäisee myös kivuliaiden kynsinauhatikkujen syntymistä.

Vuoden Venus

Kainuun Lääkäriyhdistys on palkinnut Raisa Mäkäräisen Vaicute-häpyvoiteen kehittämisestä. Tunnustuksen fyysisenä muotona on Venus-patsas. Roomalainen Venus oli alun perin kasvillisuuden jumalatar, ja miten voisi osuvammin ollakaan kuivia limakalvoja kosteuttavan Vaicute-voiteen vaikuttavia aineita kun on kainuulainen puna-apila!

Arpien öljyäminen ja hoito ehkäisevät kipua ja kehon toimintahäiriöitä

Fysioterapeutin luokse tulevan asiakkaan kipujen taustalla on usein hoitamaton arpi, kirjoittaa Marita Karppinen. Arvet voivat aiheuttaa liikehäiriöitä ja heijastekipuja. Esimerkiksi vanha sektioarpi voi olla lantionpohjan tai alaraajojen toimintahäiriöiden syy. Arven öljyäminen on tärkeä osa hoitoa.

Vihreän kullan eliksiiriä ihollesi

Uusi Vaicute-kuusenkerkkäöljy hoitaa kuivaa ihoa, kynsinauhoja ja arpia. Vegaaninen Vaicute-hoitoöljy on uutettu käsin poimituista kainuulaisista kuusenkerkistä. Jo pisarassa on huikeasti tehoa.

Kuivien limakalvojen hoito parantaa naisen hyvinvointia vaihdevuosissa ja niiden jälkeen

Kuivat limakalvot haittaavat naisen elämänlaatua, herkistävät emätin- ja virtsatietulehduksille ja heikentävä seksuaalista halua. Lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti ja seksuaaliterapeutti Marita Karppinen suosittelee häpyalueen kuiville limakalvoille päivittäistä hoitoa ja antaa myös ohjeen lantionpohjalihasten harjoituttamiseen.

Testikäyttäjien arvioita häpyalueen limakalvoja kosteuttavasta Vaicute-voiteesta

Häpyalueen limakalvoille kehitetty kosteuttava Vaicute-voide saa huippuarviot testikäyttäjiltä. Vaicuttavaa!

Vaicute mediassa

Katso, mitä kaikkea kiintoisaa Vaicute-tuoteperheestä ja sen kehittäjästä Raisa Mäkäräisestä on julkaistu mediassa. Vaicuttavaa! Löydät täältä myös Raisan Terveyspirtin omat tiedotteet.
Nainen ja puna-apilapelto. Suomalainen puna-apila on hyvä kasviestrogeenien lähde, kertoo lääkäri Raisa Mäkäräinen. Hän on kehittänyt naisen häpyalueen limakalvoja kosteuttavan Vaicute-voiteen.

Suomalaisessa puna-apilassa on ytyä - häpyalueen Vaicute-voiteen pääraaka-aine sisältää runsaasti kasviestrogeenejä

Nyt se on varmaa: kotimainen puna-apila, joka on häpyalueen limakalvoja kosteuttavan Vaicute-voiteen pääraaka-aine, on hyvä kasviestrogeenien lähde. Tieto perustuu Oulun yliopiston analyysiin.
Raisan Terveyspirtti ja Idea Nature Oy tarjoavat tuotantopalvelua kosmetiikan valmistukseen.

Kainuulaiset Idea Nature Oy ja Raisan Terveyspirtti aloittavat tuotannollisen yhteistyön

Kajaanilaiset yritykset Idea Nature Oy ja Vaicute-luonnontuotevoiteita kehittävä Raisan Terveyspirtti ovat solmineet yhteistyösopimuksen kosmeettisten valmisteiden tuotannosta.
Vihdoinkin markkinoilla: kotimainen ja vegaaninen luonnonkosmetiikan valmiste, joka suojaa naisen limakalvoja

Vihdoinkin markkinoilla: kotimainen ja vegaaninen luonnonkosmetiikan valmiste, joka suojaa naisen limakalvoja

Heli Pirinen Idea Nature Oy:stä analysoi Vaicute-voiteen raaka-aineita ja niiden vaikuttavia ominaisuuksia.
Häpyalueen kuivat limakalvot – testiryhmä tyytyväinen Vaicute-voiteen tehoon

Häpyalueen kuivat limakalvot – testiryhmä tyytyväinen Vaicute-voiteen tehoon

38 naista testasi häpyalueen limakalvoja kosteuttavaa Vaicute-voidetta kuukauden ajan. Tässä artikkelissa heidän palautettaan suorina lainauksina.